Sweet words!

A couple of weeks ago we delivered the wedding books from an armenian wedding we have had the pleasure to attend and photograph in Stockholm, and a few days ago we received the following very sweet email from the wedding couple;

” Hej Georgios och Mia!

Jag och Arabo vill tacka er så otroligt mycket för all tid och jobb ni har lagt ner på vårt bröllop och våra bilder. Vi kan inte ens uttrycka i ord hur tacksamma vi är för er hjälp. Fotoalbumet är helt perfekt och vi kunde inte ha blivit nöjdare!

Ni har arbetat enligt avtal och varit mycket professionella och vi rekommenderar er varmt till de som frågar. Keep up the good work och all lycka till i fortsättningen.

Vänlig hälsning,
Vanessa och Arabo “

Vanessa and Arabo, we thank you so much for trusting us and honoring us by choosing us to be with you the whole day during your wedding day. Your words are warming our hearts!


(The 3 wedding-books are exact copies of each other, the larger one for the couple and the two smaller ones for their parents. The wedding-albums were made using Fuji’s archive photopapper DPII and leather engraved covers and are only a part of the QTalbums line.)


Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

There was an error submitting your comment. Please try again.

f a c e b o o k
T w i t t e r
s k y p e